Viu Sant Andreu

Viu Sant Andreu

EL CEL LES ESTRELLES

· ¿Cuándo? Del 12 de junio al 24 de julio de 2024

Exposició comissariada per Hamaca

No hi ha res més humà que mirar al cel i saber-se part, minúscula això sí, de la immensitat. Mirar el firmament ens absorbeix i ens porta a pensar en allò desconegut, la mort, el pas del temps i tot allò que ens transcendeix i que no podem comprendre.

El cel les estrelles ens convida a relacionar allò tangible amb allò intangible i el cos amb l'esperit, des de la contemplació artística i l'experimentació poètica en diversos formats.

Inauguració exposició El cel les estrelles + Concert
18:30 h Inauguració (Sala d'exposicions)
19:30 h Concert (Teatre)
Descripció oficial:
Les peces d'El cel les estrelles persegueixen representar simbòlicament el que no pot portar-se materialment o experiencialment a un espai-temps controlats. Per a aquesta ocasió, en la persecució per atrapar el que hi ha més enllà, Helga Juárez ha desenvolupat Forgotten
Landscapes, una animació que parteix d'elements de la natura -cels, mars, muntanyes...- per a generar visualitzacions menys figuratives. En l'auditori del CC Sant Andreu, l'animació es mostraràper primera vegada mentre hwass, el seu projecte de música, aporta unadimensió sonora amb sons eteris.

A la sala d'exposició, les il·lustracions d'Helga Juárez funcionen com una empremta, com una pedra que et trobes en el camí a un preciós racó del bosc al qual només pots anar de tant en tant. T'endús aquesta pedra a la teva habitació i, d'alguna manera, hi ha una invocació a aquest racó en el bosc en la pedra que tens sobre la teva tauleta de nit. Forgotten Landscapes és el viatge en una nit de juny, les il·lustracions són la pedra que et trobes en el viatge que et recorden, quan les contemples, que pots mirar el cel les estrelles i que alguns dies pots veure i escoltar el que fa l'Helga.

Descripció per a que ho entenguem totes:
És com un concert. L'Helga és al mig de l'escenari interpretant la música que és una mena de chill/trance electrònic, mentre al seu darrera, a la pantalla, hi ha els audiovisuals compostos per imatges que et porten cap a postes i sortides de sol, és realment bonic i relaxant, té un punt màgic, quasi com deixar-se portar en una meditació.

Per a més info o si vols agafar imatges:

 https://hamacaonline.net/blog/inauguracio-el-cel-les-estrelles-santandreu/

Más Información

Crea este evento en tu calendario

Horarios:
Lunes, Martes, Miércoles, Jueves, Viernes de 09:00h. a 14:00h. y de 16:00h. a 21:00h. Sábado de 11:00h. a 14:00h. y de 17:00h. a 20:00h.

Categoría:
Otros servicios de cultura

Mapa de Localización

Map image
Cargando...
x
X